Waar komt de Nieuwe Kaai?

De Nieuwe Kaai is onderdeel van een nieuw stuk binnenstad in het mooie Bergen op Zoom, beter bekend als ScheldeVesting. Ingrediënten voor dit nieuwe stuk binnenstad? Een flinke portie energie, inspiratie uit het verleden, een vleugje “eigenwijs Bourgondisch” en veel water. Kijk voor meer informatie over de ontwikkelingen in Scheldevesting op www.scheldevesting.nl

Nieuwe buurt
De ééngezinswoningen en appartementen van de Nieuwe Kaai worden gebouwd in de nieuwe buurt ‘Nieuwe Vesting’, dat onderdeel is van ScheldeVesting. De buurt ligt vlakbij het Oude Havenkwartier, net voorbij het Groot Arsenaal. Naast de Nieuwe Kaai komen hier straks meer nieuwbouw ééngezinswoningen en appartementencomplexen. Een aantal projecten is al in verkoop en anderen moeten nog ontwikkeld worden. Vraag de makelaar om de actuele stand van zaken.

Gunstig gelegen
De Nieuwe Kaai ligt op een zeer gunstige locatie in het verlengde van de historische binnenstad, vlakbij fijne voorzieningen die het leven zo leuk maken. Zoals: een dagje shoppen, mensen kijken op het terras, een avondje genieten in het theater, uitgebreid en lekker eten, een middagje cultuur snuiven of met de hond wandelen door het park… het is allemaal op loopafstand!

Interesse?

Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Ik heb interesse Nieuwsbrief
Divide